Nieuws van Beter Beeld & Geluid


Redactie HiFi.nl | 24 december 2011

Aan het einde van het jaar is het voor de meeste mensen tijd voor een terugblik. Ook Beter Beeld & Geluid kijkt terug op het jaar 2011 in hun december nieuwsbrief. Vooral de laatste weken van 2011 waren een drukke tijd voor Beter Beeld & Geluid, want ze zijn druk bezig geweest met het inrichten van hun nieuwe demo-ruimtes en ontvangstruimte. Op hun website kun je zien hoe deze er nu uitzien. Verder staan er nog een aantal leuke nieuwtjes in hun nieuwsbrief. 

Beter Beeld & Geluid doet mee aan de inruilactie van Meridian. Meridian vindt dat de tijd rijp is om de overstap naar digitale opslag en reproductie te maken, ook voor de klanten van weleer. Daarom heeft Meridian een unieke inruilactie in het leven geroepen. Tot 31 januari 2012 kan iedereen met een Meridian speler gebruik maken van een zeer aantrekkelijk inruilaanbod.


Klik op afbeelding om de nieuwsbrief te lezen

Bij Beter Beeld & Geluid vind je nu ook de Linn Akurate DSM
De DSM systemen, zowel in de Majik, Akurate als Klimax lijn, zijn feitelijk een Linn streamer en voorversterker ineen. Ze zijn naast analoge en digitale ingangen uitgerust met HDMI ingangen (behalve de Majik DSM), kunnen met een simpele applicatie dienen als ontvanger voor al het geluid vanaf PC/Mac (dus ook Spotify, iTunes, YouTube, Last FM etc.) en zelfs het geluid van een iPad/iPhone/iPod Touch wireless weergeven. Meer nieuws en uitleg lees je uiteraard in de nieuwsbrief van Beter Beeld & Geluid. Je vindt daarin ook de eindejaarslijstjes op het gebied van film & muziek van eigenaren Bjorn en Garmt. 

Beter Beeld & Geluid wenst iedereen een fijne Kerst en een gelukkig 2012!

Beter Beeld & Geluid
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
T: 035-6215346
F: 035-6319785
E: info@beterbeeldengeluid.nl
Website

Beter Beeld & Geluid heeft ook een Special Page op HiFi.nl


EDITORS' CHOICE