NIEUWSLinn

Verbeterde versie van Linn Klimax

Redactie HiFi.nl | 11 mei 2011 | Linn

Het heeft Linn tien jaar gekost, maar nu is er een significate verbetering voor de Linn Klimax Solo en Klimax Twin eindversterker ontwerpen. De nieuwe Klimax DS brengt vier jaar Linn DS ontwikkeling samen in een compleet nieuw ontworpen audio board, met nog minder vervorming, jitter en ruis.

Beide versterkers hebben de laatste generatie Dynamik technologie gekregen en bieden meer vermogen bij minder vervorming. Voor bestaande Klimax DS bezitters heeft Linn een bijzondere regeling in de vorm van een `Renew DS` upgrade-pakket. Deze gebruikt het bestaande Klimax DS audio board in een `custom` behuizing, voor een volledig functionele tweede Linn DS speler voor in een andere zone.


Foto: Linn Klimax DS

Alle nieuwe Klimax componenten hebben net als de Akurate serie componenten hun aan/uit knop aan de voorzijde van het apparaat. Voor meer productinformatie kun je kijken op de internationale website van Linn. Beter Beeld & Geluid meldt dat de nieuwe Linn Klimax DS en Klimax Solo`s reeds ingespeeld bij hen zijn te beluisteren.

MERK

EDITORS' CHOICE