NIEUWS

Miracle Wraps

Redactie HiFi.nl | 14 december 2011

Nederlandse vinding oogst nationale en internationale lof. Het zijn de Miracle Wraps: diverse reviewers zijn onder de indruk van haar krachtige werking. Enkele citaten: Petje af. Een diepe buiging. Het effect is verre van subtiel.

Ze zien er eenvoudig uit, maar ze zijn eigenlijk high-tech. Gebaseerd op een bewezen wetenschappelijke formule. Reference Tweaks, het bedrijf achter de Miracle Wraps past deze formule toe in de door hun zelfontwikkelde TTL techniek. Wat biedt TTL: een verbetering meetbaar over het gehele geluid spectrum. Het geluidsbeeld wordt dieper en breder en dat tegen een zwarte achtergrond.

Nieuwe details ontdekken, terwijl de muzikaliteit is toegenomen. Een vloeiender en vriendelijker klinkend muziek systeem. De hoge frequenties zijn meer gedefinieerd zonder metalig te klinken en de bas is voller en mooier doortekend. Kort gezegd: een analoger en aangenamer geluid over het hele frequentiegebied. De Miracle Wrap is een audio tweaks die je eenvoudig om je stroom stekkers en analoge en digitale interlinks plaatst. Nu verkrijgbaar met dertig dagen proberen actie. Niet goed, geld terug.

Meer informatie en reviews vind je op de website


EDITORS' CHOICE