NIEUWSRega

REGA RP6 geïntroduceerd

Redactie HiFi.nl | 13 december 2011 | Rega

REGA laat ons via importeur Joenit weten de innovatieve RP6 op de markt gebracht te hebben. Deze nieuwe draaitafel is ontworpen voor uitzonderlijke prestaties ver voorbij de verwachtingen die je in deze prijsklasse zou mogen hebben, meldt de importeur trots.

De RP6 combineert ontwerpkwaliteit met betrouwbaarheid en gebruikersgemak in een product dat levenslang muzikaal plezier kan bieden. Dankzij het weglaten van overbodige toevoegingen en gimmicks heeft Rega zich opnieuw kunnen richten op de essentiële onderdelen die zorg dragen voor een accurate weergave.

 

De nieuwste draaitafel van het merk is voorzien van een RB303 toonarm en een 24V motoronderdeel die zorgt voor lage vibratie en lage ruis, individueel met de hand getuned om vibraties nog verder terug te dringen.

Onderstaande TT-PSU zorgt voor het gebalanceerde 24V AC signaal, waarbij de voeding zorg draagt voor minder dan 0,05% vervorming en een aansturing van het anti-vibratie circuit dat in de PCB-motor vna de RP6 ingebouwd is. De combinatie van minimalistisch design en hoge kwaliteit onderdelen zorgt voor een gegarandeerde levensduur van vele jaren. 

 

Voor meer informatie over de RP6 en de gebruikte onderdelen en technieken, kun je op deze website terecht. De geadviseerde verkoopprijs van deze nieuwe draaitafel bedraagt 1100 euro, je vindt `m in onderstaande kleuren.

MERK

EDITORS' CHOICE