NIEUWSGuru

Hear Everything Audio Import krijgt showroom

Redactie HiFi.nl | 05 december 2011 | Guru

Hear Everything Audio Import opent een eigen showroom aan de Haagse Appelstraat 21. De belangrijkste reden daarvoor? De producten van Guru Audio en Holographic Audio onder optimale condities demonstreren aan het publiek. Guru-dealers kunnen overwegend de Guru QM10 laten horen, in de luisterruimte van Music Firststaan ook de QM60`s opgesteld, aangestuurd door Tentlabs b-ampS en altijd ready to play. 

Compleet nieuw is de Guru surround set,  een 7.0 systeem met drie QM10 speakers en 6 surrounds, aangestuurd door Cambridge Audio blu ray speler en Cambridge Audio surround amp. Verder speelklaar staat de elektronica van Holographic Audio, inclusief de Ear One, de hoofdtelefoonversterker met Öhman X-feed, voor wie zeer ontspannen naar zijn head-set wil luisteren. Bijzonder aspect aan de inrichting van de luisterruimte is de kunst aan de muur! Die is namelijk gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. 

 

Hear Everything Audio Import wil met zijn showroom meer aandacht genereren voor zijn producten. "Dat is niet alleen goed voor ons, het baat als het goed is ook onze dealers. Vanzelfsprekend zijn zij altijd welkom om hun klanten díe producten te laten horen die zij zelf niet in huis hebben", verklaart Ton van der Veeken. De showroom is vanaf half januari open op vrijdag en zaterdagmiddagen, van 12.00 tot 18.00 uur. "En de rest van de week op afspraak; gewoon bellen en we gaan open. Een afspraak maken kan trouwens al vanaf 8 december", besluit Van der Veeken. Eind januari houdt Music First een feestelijke opening, datum volgt later.


EDITORS' CHOICE