Home Cinema Modules overgenomen

Home Cinema Modules heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een professionele en betrouwbare partner op het gebied van unieke, luxe Home Cinema zetels en aanverwante producten. Tot recentelijk deed het bedrijf dat onder de vlag van Distriland N.V.

Mede op verzoek van de heer Vogels zijn er de afgelopen periode gesprekken geweest om Home Cinema Modules over te dragen aan de jongere generatie, wat ertoe geleid heeft dat het bedrijf per 1 november jl. is overgenomen door de Trisss Group uit Enkhuizen.

Home Cinema Module dankt in een open B2B-mailing alle betrokkenen voor hun samenwerking en vertrouwen, en spreekt de wens en ambitie tot verdere uitbreiding uit, om daarnaast te werken aan verdere innovatie en een uitbreiding van het productassortiment.

Wat verandert er concreet? Voor wat betreft de verzorging van opdrachten, de bestaande communicatielijnen en zeker ook de lopende afspraken, verandert er niets. Wel heeft het bedrijf nieuwe adresgegevens. Daarnaast zal het assortiment uitgebreid worden; interieur, akoestische panelen en domotica toepassingen zijn onderdeel van de uitgesproken ideeën voor de korte en lange termijn.

Home Cinema Modules

Kantoor:
De Gouw 29
1602 DN Enkhuizen

Showroom:
De Dolfijn 20
1601 MG Enkhuizen

Website

EDITORS' CHOICE