NIEUWSKEF

KEF bij demodagen AVA Electro


Redactie HiFi.nl | 30 november 2011 | KEF

KEF is vrijdag 9 en zaterdag 10 december aanstaande bij de Demodagen van AVA Electro aanwezig. Het tweedaagse evenement zal alles van audioversterkers tot internet televisie behandelen, terwijl KEF het aandeel van de luidsprekers op zich zal nemen - met in het middelpunt de indrukwekkende R-Serie. 

KEF zal bij AVA Electro in Oost-Souburg onder meer de Q- en T-Serie opstellen, om de diverse sets die de speciaalzaak zal demonstreren met deze bijzondere lijnen op te luisteren. Deze luidsprekers zullen aangestuurd worden door versterkers van Yamaha, terwijl de Demodagen ook in het teken staan van Sony Internet-TV en plasma`s en LED televisies van Panasonic. Daarnaast is uiteraard ook de nieuwe R-Serie van de partij.

De R-Serie wordt door KEF als opvolger van de XQ geplaatst in de categorie high-end speakers voor audiofielen die net zoveel aandacht besteden aan design als aan geluidskwaliteit. Technisch gezien is de serie gebaseerd op de innovaties van de Blade, met een single point geluidsbron en doorontwikkelingen van de Uni-Q, waardoor KEF de R graag de ‘Junior Reference Serie’ noemt: kwalitatief en muzikaal gezien sterk gelijkend op de Reference Serie, maar dan in een andere prijscategorie. Kom deze unieke serie beluisteren tijdens de AVA Electro Demodagen!

AVA Electro Demodagen
Vrijdag 9 december 9-18u
Zaterdag 10 december 9-17u 

Kanaalstraat 44
4388 BN Oost-Souburg
Tel: 0118-471777
Mail: info@avaelectro.nl
Website 

MERK

EDITORS' CHOICE