NIEUWSMarmitek

Marmitek BoomBoom 152 draagbare speaker

Redactie HiFi.nl | 30 november 2011 | Marmitek

Staat je favoriete muziek op je iPhone of iPad? Dan kun je nu deze muziek met anderen delen, waar en wanneer je wil, met het nieuwe mobiele speakertje van Marmitek. De BoomBoom 152 is een draagbare speaker die je draadloos kunt verbinden met je iPhone of iPad. Hiermee kun je thuis, op het strand, in het park, bij vrienden of waar dan ook, je favoriete muziek afspelen met een geluidskwaliteit die ongekend is, vergeleken met de ingebouwde speakers van de iPhone of iPad.

De Marmitek BoomBoom 152 draadloze speaker creëert stereobeleving met één speaker, dankzij twee doordacht geplaatste tweeters die tevens zorgen voor een stevig geluid met heldere hoge en middenfrequenties. Daarnaast zorgt de subtiel weggewerkte maar doeltreffende 20cm baspoort voor de lage tonen. De ingebouwde oplaadbare accu zorgt tot acht uur lang voor muziek.

De BoomBoom 152 is wit en vanaf nu verkrijgbaar voor 49,95 Euro. Liever een zwarte? Kies dan voor de BoomBoom 150 die voor dezelfde prijs verkrijgbaar is. Meer informatie is te vinden op de website.

MERK

EDITORS' CHOICE