NIEUWS

iQuake geïntroduceerd

Redactie HiFi.nl | 29 november 2011

De iQuake 52 is de ideale match voor iPod/iPhone, MP3 spelers en computer. Met een dock, 3.5” jack en RCA ingangen is deze actieve monitor luidspreker multi functioneel te noemen. Om de best mogelijke geluidskwaliteit te bereiken wordt vanaf de iPod/iPhone het digitaal (bitstream) naar de iQuake gestuurd waar het via de ingebouwde decoder (DAC) wordt omgezet naar analoog.

Met de bijgeleverde remote zijn de standaard player functies van de iPod/Phone te bedienen. Via de s-video uitgang kun je video’s afspelen en via de USB kun je de iPod/Phone synchroniseren met een aangesloten PC. Via de optionele SWAT modules kun je wireless naar de iQuake streamen, en hij heeft een power socket voor de SWAT module of bijvoorbeeld een Airport Express.

Met een stevige 2x 100 Watt en speciaal door Earthquake ontwikkelde 5” Carbon Fiber Bas/Midden driver klinkt deze monitor een stuk volwassener dan je van zijn formaat zou verwachten. Via de subwoofer uitgang kun je eventueel nog een bijpassende Minime subwoofer toevoegen.   

De iQuake is in multi layer piano lak afgewerkt en in divers kleuren leverbaar (zwart, wil, rood, rose en zilver) en past daarmee in elk interieur.

Adviesprijs: zwart/wit € 439,- overige kleuren € 469,-

Kijk voor meer informatie op deze website.

YN Audio is nog op zoek naar dealers. Interesse? Laat het weten via info@yn-audio.nl


EDITORS' CHOICE