NIEUWSPS Audio

Tips van PS Audio

Redactie HiFi.nl | 20 november 2011 | PS Audio

PS Audio, het merk dat vorige maand met diverse nieuwe producten in de belangstelling stond op de AV-NU stand van importeur Aspera, heeft een website met een voor hifi-liefhebbers handige tiprubriek. 

Zelf schreven we in het voorjaar al over de Powercables van het merk, omdat op de Doelen show opnieuw de mythe rond hifi en bekabeling van zich liet horen. In de conclusie van die uitgebreide bespreking viel al te lezen dat goed gekozen kabels wel degelijk hun effect hebben op de kwaliteit van de audioweergave. Maar dat het merk zelf ook diverse handige tips heeft, die bovendien verder gaan dan de implementatie van de juiste kabel, blijkt uit de website. 

Paul McGowan (de `P` in PS Audio is de zijne, de `S` staat voor zijn compagnon Stan Warren) plaatst namelijk in zijn rubriek Paul`s Posts periodieke hifi-tips die je helpen bij het samenstellen en onderhouden van je ideale set. Wil je bijvoorbeeld lezen wat volgens Paul de belangrijkste onderdelen van een goed systeem zijn, hoe hij over digitaal versus analoog denkt, wat volgens hem de ideale versterker zou zijn, of zelfs wat hij van social media vindt? Lees het in zijn dagelijkse to-the-point stukjes in Paul`s Posts. 

Via deze link kom je bij het archief van Paul`s tips

MERK

EDITORS' CHOICE