Spectral TV-meubelen 2.0

Televisietoestellen lijken almaar platter te worden. Een welkome ontwikkeling met het oog op design en ruimte, met helaas één nadeel: in vergelijking met de beeldbuis tv heb je een slechtere geluidskwaliteit, zo stelt Spectral.

Als gevolg worden vaak front luidsprekers, achter luidsprekers en een subwoofer gekocht. Geen mooi gezicht, wanneer de speakers verspreid staan in de woonkamer en verbonden zijn met meterslange kabels richting de losse versterker.

Onder het motto “Spectral maakt techniek onzichtbaar” introduceert het merk daarom TV meubels 2.0 – een nieuwe generatie meubels bedoeld om alle broodnodige AV verzorgd bij elkaar te plaatsen, en de moderne plug & play applicaties van Apple in het meubel te integreren. 

Dankzij de Simply Plug and Play Spectral meubels is ieder AV-systeem via het meubel gemakkelijk aan de iPhone, iPod of iPad te koppelen. 

Geen instrument heeft ons leven de laatste jaren zo veranderd als de smartphone, zo stelt Spectral verder. Smartphones en tablets vormen momenteel dé interface tussen communicatie, entertainment en consumenten elektronica. Toch is het koppelen van smartphones en elektronica, bijvoorbeeld de televisie, nog niet vanzelfsprekend. Daar brengt Spectral dit najaar verandering in met ‘Simply plug and play’. Daarnaast introduceert Spectral een oplossing om de nieuwe BOSE Lifestyle 135 en CineMate 1 SR systemen te integreren in de Cocoon modellijn van Spectral.

De connectie met een iDevice zoals de iPad maakt het mogelijk foto’s, video’s en muziek eenvoudig af te spelen op televisie en/of audiosysteem, waarbij alles naadloos geïntegreerd is, en de elektronica onzichtbaar weggewerkt in het meubel.

Meer informatie over Spectral TV-meubels vind je op de website. Daarnaast gingen we vorig jaar op bezoek bij Spectral in Harderwijk; je leest het hier

 


EDITORS' CHOICE