Meridian Sooloos op Miljonair Fair

Redactie HiFi.nl | 04 november 2011 | Meridian Sooloos

Al eerder lieten we je weten dat Music2 Audio Import en Tingsha Audio aanwezig zijn op de Miljonair Fair 2011. De Miljonair Fair vindt plaats van 8 t/m 12 december in de RAI Amsterdam. Tijdens deze beurs vind je de absolute top van de nationale en internationale luxe-industrie. Tingsha Audio laat weten dat zij Meridian Sooloos mee zullen nemen.

Bij de Miljonair Fair denken veel mensen waarschijnlijk niet aan hifi, maar ook de rijken der aarden zijn uiteraard geinteresseerd in de perfecte weergave van geluid. Al heeft het dan wel de chique benaming ‘Home entertainement, soud & vision’. Samen met verdeler en importeur Tingsha Audio zal Meridian Sooloos aanwezig zijn op de Miljonair Fair 2011 te Amsterdam. Zij presenteren de nieuwe compacte lifestyle system Audio Core 200 met digitaal active luidsprekers met een Sooloos Control-15 als bron.


Foto: Meridian Audio Core 200 en bijpassende digitale luidspreker DSP3200

Verder kun je van Tingsha Audio ook de KNX domotica systemen met onder meer homecinema en multiroomtoepassingen bekijken. Dat is allemaal inbegrepen in hun i-Home A/V service, totale integratie van audio/video in nieuwe en/of bestaande domotica installaties. Daarnaast geeft Tingsha Audio ook heuze Wellness kuren voor audio/video.

Kijk op de website van de Miljonair Fair voor meer informatie over de exposanten, openingstijden en meer. Je vindt de stand van More Music en Tingsha Audio in de Hollandhal, stand 51. Je kunt ook even op de website van Tingsha Audio kijken.


EDITORS' CHOICE