NIEUWSApple

HAL 9000 iPhone dock

Redactie HiFi.nl | 15 oktober 2012 | Apple

Siri, de applicatie op de iPhone 4S en 5 die het mogelijk maakt om met je stem onder meer berichtjes te kunnen versturen, meetings in te kunnen plannen en telefoontjes te kunnen plegen, is sinds de introductie al vergeleken met HAL 9000 van Kubrick’s klassieker 2001, A Space Odyssey. Het was daarom slechts een kwestie van tijd tot iemand de volgende stap zou zetten..

ThinkGeek introduceert daarom nu Iris 9000, de briljant vormgegeven miniatuur van de HAL 9000 computer – compleet met meeknipperende rode lampje - die niet alleen heel cool naast je iPhone dock gezet kan worden om een esthetisch doel te dienen, maar ook je stem versterkt om vanaf grotere afstand opdrachten aan je iPhone te kunnen geven. 

Niet alleen Is Iris 9000 de perfecte gadget voor fans van Kubrick en één van de meest tot de verbeelding sprekende science fiction films aller tijden, maar met deze toevoeging aan de app hoef je niet langer in contact te staan met je iPhone om Siri opdrachten te kunnen geven. Je drukt één keer op het knopje van de kleine afstandbediening van de Iris 9000, wacht even tot `ze` reageert, en je kunt voortaan tot op vijftien meter afstand met je telefoon communiceren. Zelfs voor obscure trivia kun je bij Siri terecht!


EDITORS' CHOICE