Highender distribueert Audio Acoustics

Redactie HiFi.nl | 02 november 2011 | Audio Acoustics

Highender Audio laat ons weten dat ze de distributie van het professionele luidsprekermerk Audio Acoustics hebben verworven. Audio Acoustics is een luidspreker- en kabelfabrikant met haar basis in Engeland. 

De ontwerp filosofie van Audio Acoustics is het minimaliseren van resonanties waar een luidsprekersysteem en ook de kabels aan blootgesteld worden op het moment dat er een signaal gaat lopen. Audio Acoustics heeft onderzoek verricht naar materialen en constructies om de verschillende energieën die een systeem kan opslaan en moet verwerken te kanaliseren of om te zetten. Hierdoor is de ontwerper van Audio Acoustics tot bepaalde inzichten en conclusies gekomen en zijn er diverse producten ontworpen om resonanties tegen te gaan en te voorkomen, om in een één op één weergave te kunnen voorzien.  

Je krijgt de resultaten van jarenlang onderzoek overigens niet voor niets. De instap in de wereld van resonantievrij genieten begint bij 17995 euro per luidsprekerpaar..

Voor meer informatie of voor het maken van een luisterafspraak kun je terecht bij Highender (Menno@highender.nl of 0617390479). De website van de fabrikant vind je hier


EDITORS' CHOICE