NIEUWSVogel`s

Nieuwe producten Vogel`s


Redactie HiFi.nl | 03 november 2011 | Vogel`s

Vogel’s zorgt voor een witte kerst met de lancering van de witte hoogglans Limited Edition Holder voor de iPad2. Vanaf nu is niet alleen het RingO® systeem beschikbaar voor de populairste tablets van dit moment, de iPad 1 en 2 en de Galaxy Tab 7” en 10.1, ook is de Flex Mount binnenkort leverbaar. Voor iedereen die al een tablet heeft, of die er één krijgt tijdens de feestdagen, zijn de nieuwe aanwinsten van Vogel’s het perfecte geschenk voor het feest van Sinterklaas of voor onder de Kerstboom.

RingO van Vogel’s is het universele bevestigingssysteem dat bestaat uit een Holder en een reeks van mounts en stands, waarmee je tablet kan worden bevestigd aan de wand of zelfs in de auto. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld op de achterbank naar een film op de iPad kijken terwijl je naar het kerstdiner rijdt en de aandacht op de weg kunt houden. 

Sinds de introductie van de eerste Holder voor de originele iPad is RingO inmiddels uitgebreid met Holders voor Apple’s succesvolle iPad 2 en de nieuwe tablets van Samsung. De Holder biedt optimale bescherming voor de behuizing van je tablet, terwijl het alle functies van je iDevice toegankelijk houdt. Zo blijven camera, volumeknoppen en USB-poorten altijd toegankelijk. De Holder voor iPad 2 is zelfs speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op Apple’s ingenieuze Smart Cover®. 

Witte Limited Edition Holder voor iPad 2
Speciaal voor de feestdagen introduceert Vogel’s ook een gelimiteerde witte editie van de Holder voor iPad 2. Deze in hoogglans uitgevoerde Holder vormt een perfecte match met de witte variant van Apple’s jongste tablet. De witte Holder voor iPad 2 is in Nederland exclusief verkrijgbaar als Starter Pack (inclusief 1 Wall Mount) bij Apple Premium Resellers.

Flex Mount
Naast de reeds beschikbare Wall Mount, Car Mount en Table Stand is ook de  aangekondigde Flex Mount binnenkort leverbaar. De Flex Mount maakt het mogelijk om een tablet aan de muur te bevestigen en deze vervolgens naar je toe te halen, te draaien en te kantelen. Je plaatst je tablet daarmee in de ideale kijkhoek, zonder dat je hem hoeft vast te houden. Daarmee heb je je handen vrij, bijvoorbeeld om te koken. Ideaal dus om je iPad of Galaxy Tab te bevestigen in de keuken als kookboek om dat perfecte Kerstmenu te maken, om een extra beeldscherm op te hangen op kantoor of een videoscherm in de slaapkamer. Na gebruik scharnier je de Flex Mount weer stijlvol tegen de wand.

Albert Zeeman, VP Innovatie bij Vogel`s: “We zijn er trots op dat RingO inmiddels verkrijgbaar is in alle Apple Stores in Europa en in de Verenigde Staten, zowel online als in de retail stores. Dat Apple ervoor heeft gekozen om RingO via haar winkels op de markt te brengen, is voor ons een bevestiging van de kwaliteit en het ontwerp van het RingO-system. We zijn verheugd dat RingO nu ook geschikt is voor de Samsung’s Galaxy Tab, het onderstreept het universele karakter van het RingO-systeem.”

Prijzen en beschikbaarheid
Vogel’s RingO-system is verkrijgbaar in heel Europa en in de Verenigde Staten, zowel online als in de retail stores van Apple en bij andere Apple resellers. Alle producten zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober, met uitzondering van de witte Holder voor iPad 2, die vanaf vandaag - 1 november - verkrijgbaar is.

  • RingO Starter Pack voor iPad 2 – € 69.99
  • RingO Starter Pack voor iPad 2 (wit) – € 69.99
  • RingO Car Pack voor iPad 2 – € 99.99
  • RingO Starter Pack voor Galaxy Tab 10.1 – € 69.99
  • RingO Car Pack voor Galaxy Tab 10.1 – € 99.99
  • RingO Flex Mount – € 69.99

Kijk voor meer informatie ook op onze Vogel`s Special

MERK

EDITORS' CHOICE