NIEUWSAudio-Life

Audio Note OTO SE Signature versie

Redactie HiFi.nl | 31 oktober 2011 | Audio Note

De OTO SE is een van Audio Notes bekendste en meest populaire ontwerpen. Een geïntegreerde Single-Ended EL84 buizenversterker van topniveau (en voor een relatief lage prijs) in gesloten behuizing. Vanaf nu is deze versterker ook verkrijgbaar in Signature versie.

Bij de Signature versie zijn condensatoren en weerstanden op kritische plekken ge-upgrade naar Audio Note copper foil en Tantalum versies. En het belangrijkste: de M4 IE uitgangstransformatoren zijn vervangen door serieuze IHiB dubbele C-kern trafo`s (zowel beter materiaal als ontwerp).De beste combinatie maak je nog steeds met hoogrendement luidsprekers (94dB>, bij voorkeur van Audio Note zelf), maar de 10watts zijn krachtig en kunnen ook minder gevoelige speakers aansturen. Importeur X-fi laat weten dat zij ook goede resultaten behalen met de JM Reynaud transmissielijnspeakers.Prijs en beschikbaarheid
Deze verbeterde versie is alleen verkrijgbaar voor de Single Ended (SE) versie (er is ook een Push-Pull variant, maar de SE is in vrijwel alle gevallen mooier). Maar uiteraard wel in Line of Phono en Zwart of Aluminum! De OTO SE Line Signature kost 4.500 euro, de OTO SE Phono Signature is verkrijgbaar voor 5.010 euro.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van X-fi.

MERK

EDITORS' CHOICE