NIEUWS

Een geluidsabsorberend plafond met Stucacoustics


Redactie HiFi.nl | 26 oktober 2011

Je kunt de ultieme luisterruimte creëren, zelfs het plafond kun je aanpassen. Een netwerk van dealers introduceert op vrijdag 4 november een nieuwe plafondoplossing voor particulieren: Stucacoustic. Stucacoustic realiseert volgens de bedenkers een optimaal geluidscomfort in nieuwe en bestaande woningen. Een bijkomend voordeel is dat naden ontbreken, wat zorgt voor een strak design.

Anno 2011 willen consumenten wonen en slapen (en muziek luisteren natuurlijk) in een veilige en rustige omgeving. Als gevolg hiervan groeit het belang van goede geluidsisolatie in nieuwe en bestaande woningen. De zeer hoge geluidabsorptie van Stucacoustic zorgt voor de juiste akoestiek. Uit onderzoek blijkt dat de akoestiek gemiddeld tot 80% verbetert. Stucacoustic creëert de juiste condities voor een optimale beleving van gesprekken, films en muziek. Of het nou om een woonkamer, keuken of zwembad gaat, Stucacoustic is zowel in vochtige als droge ruimtes zeer goed inzetbaar.

Naast akoestiek richt het ontwerp van Stucacoustic zich op design. Het plafond combineert een strakke afwerking met een warme uitstraling. Op basis van de wensen van de klant kan het plafond gestuct worden in elk gewenst profiel en de bijpassende kleur. De mogelijkheden van dit naadloze plafond maken het verrassend veelzijdig en toepasbaar voor iedere stijl en smaak.Dankzij de toepassing van mineraalwol heeft Stucacoustic een brandvertragende werking. Dit maakt Stucacoustic ook nog tot een veilige oplossing voor woning, bijvoorbeeld bij renovatie.

EDITORS' CHOICE