NIEUWSAstin Trew

X-fi: Astin Trew verklapt streamer


Eric de Boer | 23 oktober 2011 | Astin Trew

Tijdens de X-Fi High-End audioshow dit weekend in Utrecht heeft de man achter Astin Trew zich laten ontvallen dat er een streamer van het merk aankomt.

Importeur Music2 heeft voor de show de Managing Director van Astin Trew uitgenodigd, die tijdens de uitleg over de statisch opgestelde nieuwe phonovoortrap van het Britse merk een glimp van de nabije toekomst liet zien. Astin Trew heeft namelijk een nieuwe serie, waarvan de op de show tentoongestelde phonopre de eerste is. Met diverse aansluit- en instelmogelijkheden speelt het merk in op de veeleisende gebruiker die meer dan één arm / elementcombinatie bezit. Daarbij zijn weerstand en versterkingsfactor apart regelbaar en is de keuze tussen mono en stereo mogelijk.

Michael Osborn en de nieuwe Concorde-lijn

Maar deze nieuwe luxe voortrap luidt ook veranderd design in. Zo heeft Michael Osborn me tijdens de show bekend op de CES Las Vegas in 2012 een cd-speler in deze lijn te introduceren die ook als DAC en Streamer inzetbaar is. Met ondersteuning van alle gangbare formaten zoals Flac, WAV en zelfs MP3. Maar ook een computer kan worden aangesloten middels USB, waarbij de nieuwe telg in de Concorde lijn van het merk ook als luxe geluidskaart kan dienen. Osborn verwacht dat de prijs tussen 2000 en 2500 euro zal gaan zijn. Het wordt dus even wachten op Las Vegas.

EDITORS' CHOICE