NIEUWSPSB Speakers

PSB Imagine luidsprekerlijn nu leverbaar

Redactie HiFi.nl | 01 april 2009 | PSB Speakers

(Ingezonden mededeling)

PSB Speakers komt met goed nieuws voor de Benelux: vanaf heden is de gloednieuwe ‘Imagine’ serie ook in de lage landen beschikbaar. Daarnaast kondigt de distributeur Ludoma Services ook de eerste officiele dealers in Nederland en België aan.

PSB Speakers, onderdeel van de Lenbrook groep (bekend van NAD Electronics), wil met de Imagine serie bewijzen hoe betaalbare high‐end luidsprekers kunnen klinken en met welke kwaliteitsstandaarden ze gebouwd kunnen worden. Als broertje van de zeer goed ontvangen Synchrony serie is de Imagine serie als budget serie te bestempelen. “Het zou misleidend zijn om de Imagine serie te degraderen tot Synchrony-junior” legt Paul Barton, oprichter en chief designer van PSB Speakers uit, “We zullen echter niet ontkennen dat het Imagine concept en haar ontwikkeling sterk is beinvloed door wat we hebben geleerd tijdens de 3 jaar durende ontwikkeling van Synchrony”.

De Imagine serie heeft al enkele lovende reviews en prijzen ontvangen van onder andere GoodSound en The Absolute Sound magazine. Vroeg in het ontwikkelingsproces bracht PSB de internationaal erkende designer David Farrage binnen de organisatie. Paul Barton legt uit:
“David is een briljante industrial designer. Hij heeft samen met het PSB design team het gehele proces doorlopen, van napkin-sketches naar 3D CAD modellen en prototypes, om zo te zorgen dat hoogstaande texturen en organische vormen die we wilden zonder compromis samengaan met de vereiste prestaties”.

PSB Speakers Benelux heeft ook haar eerste officiele dealers aangekondigd. Dit zijn Enjoy Audio te Doetinchem, Audio Zeypveld te Driebergen, Heinhuis Hifi te Enschede en HifiFan te Idesbald, België. De modellen uit de Imagine serie zijn per direct verkrijgbaar tegen de
volgende adviesprijzen:

• Imagine T Vloerstaand, 3-weg  849 euro
• Imagine B Boekenplank, 2-weg  449 euro
• Imagine C Center Speaker, 2-weg  699 euro
• Imagine S Surround, Tri Mode Surround™  499 euro

De website www.psbspeakers.nl is speciaal gericht op geïnteresseerden uit de Benelux en bevat onder andere uitgebreide productinformatie, dealerinformatie en fotomateriaal. Meer informatie is uiteraard te verkrijgen op de website.

MERK

EDITORS' CHOICE