NIEUWS

Vinyl bij Sounds-Records

Redactie HiFi.nl | 23 oktober 2011

Zo af en toe valt de nieuwsbrief van Sounds-Records, de bekende zaak in tweedehands vinyl uit Tilburg, bij ons in de mailbox. De nieuwsbrief heeft een nieuw jasje gekregen en er staan weer een aantal interessante nieuwtjes in. Jaap de Groot, eigenaar van Sounds-Records, heeft zijn hand weten te leggen op een grote privécollectie platen én eigenaar Maarten Teijen van La Scala komt aan het woord.

Vinyl is wat de klok slaat bij Sounds-Records. Eigenaar Jaap de Groot heeft deze keer circa 2000 stuks vinyl opgesnord, die na een grote schoonmaak in de winkel zullen verschijnen. Geen midle-of-the-road verzameling, maar veel collectors items en aparte persingen, variërend van Soul, Jazz, Rock tot Progressive. Op de website vind je binnenkort een lijst met de meest spraakmakende titels.


Klik op de afbeelding om meer over de nieuwsbrief te weten te komen

In de nieuwsbrief komt ook Maarten Teijen, eigenaar van La Scala – Delicatessen in Beeld en Geluid, aan het woord. Hij vertelt over de magie van vinyl en beantwoordt de vraag: "Waarom klinkt een plaat beter?". Kijk voor meer informatie op de website van Sounds-Records.

Sounds Records - Zaak in 2ehands Vinyl Lp`s
Nieuwlandstraat 33
5038 SM Tilburg
Telefoon: 06-16094985
E-mail: info@sounds-records.com
Website


EDITORS' CHOICE