NIEUWSNaim Audio

Naim introduceert de SuperUniti

Redactie HiFi.nl | 19 oktober 2011 | Naim Audio

Importeur Latham Audio is zeer verheugd met de aankondiging van de nieuwe Naim SuperUniti. Sterker nog, volgens Latham kun je gerust stellen dat de SuperUniti eigenlijk geen directe competitie kent. Dit nieuwe paradepaardje van Naim is geschikt voor iedereen die de apparatuur zo minimaal mogelijk wil houden, maar die toch high-end geluidskwaliteit en uitgebreide mogelijkheden verwacht.

Als eerste Naim product beschikt de SuperUniti over een digitale volumeknop, hierdoor is hij ook te bedienen met de n-Stream app voor de iPad. Verder beschikt hij over 24bit/192Khz ondersteuning voor het afspelen van hi-res muziekbestanden. De SuperUniti integreert moeiteloos met je iPod door de digitale verbinding.

 

De SuperUniti beschikt over een bijzonder goed klinkende DAC met vijf digitale ingangen waardoor ook andere digitale bronnen mee profiteren. Denk hierbij aan een digitale TV of Blu-Ray speler. Maar wat dit product helemaal uniek maakt is de 2x80W (bij 8 ohm) versterking!

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Latham Audio. Naim introduceerde pas geleden ook de ND5 XS Netwerkspeler.

MERK

EDITORS' CHOICE