NIEUWS

SoundPerfectRelax: relaxen in een audiofiele stoel


Redactie HiFi.nl | 18 oktober 2011

Een goede luisterruimte bestaat meestal uit een aantal componenten: een echt goede hifiset, veel goede muziek, een ruimte die niet klinkt als een badkamer of een garage en een makkelijke fauteuil. Voor de fauteuil moet je bij AudioPerfect zijn, want zij introduceren de SoundPerfectRelax. Je zou hem kunnen omschrijven als de makkelijke fauteuil voor audiofielen.

De SoundPerfectRelax heeft alle kenmerken die nodig zijn, maar bovenal beschikt hij altijd over een speciaal voor audiofiele muziekwaarneming geschikte hoofdsteun en een op maat aangepaste hoogte en rugleuning. De hoofdsteun is slechts 15cm breed, biedt toch heel goede steun, maar steekt dus niet achter je oren uit. De muziekgolven die je oorschelpen niet bereiken, blijven dus mooi passeren voor een natuurlijke waarneming. De hoofdsteun is in meerdere standen verstelbaar.De zithoogte kan aangepast worden en de hoogte van de rugleuning wordt gekozen in functie van iemands lichaamsgrootte.  De relax kan helemaal versteld worden, maar belangrijk detail is dat de benen afzonderlijk kunnen worden in relaxstand gebracht.  Bij manuele verstelbaarheid zijn er drie standen. Bij elektrische verstelbaarheid zijn dit er een veelvoud. Qua bekleding wordt gewerkt met diverse stoffen (die variëren in prijs), naast hoogste kwaliteit nubuck of hoogste kwaliteit leder.

De prijs start bij 1.640 euro voor een manueel verstelbare SoundPerfectRelax in de goedkoopste stof en bedraagt maximaal 2.490 euro voor de elektrisch verstelbare SoundPerfectRelax in topkwaliteitsleder. Aanpassing van de rugleuning of zetelhoogte aan jouw wensen en lichaamsgrootte is standaard en dus kosteloos. Levering is gratis in Brugge en zijn buurgemeenten. Levering elders via transportfirma tegen kostprijs of zelf ophalen.De SoundPerfectRelax is een idee van Peter Neirinck, zaakvoerder van AudioPerfect (Oostkamp –België) en wordt handgemaakt in Vlaanderen door Vlaams meester-meubelmaker Eric Vanhaverbeke (Sedia). Sedia is gespecialiseerd in ontwerp van zitmeubelen, biedt een ruim gamma aan en staat open voor jouw suggesties. De SoundPerfectRelax wordt officieel gelanceerd op de jaarlijkse najaarshow van AudioPerfect. Deze vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 november 2011, van 10u tot 18u, in Hotel Leonardo te Brugge (adres: Chartreuseweg 20, 8200 Sint-Michiels - Brugge).

AudioPerfect
Dom Van Asschestraat 2
8020 Oostkamp (België)
E-mail: info@audioperfect.be
Telefoon: +32 496 294 735
Website

EDITORS' CHOICE