NIEUWS

Inschrijving TubeSociety 2012 is gestart


Redactie HiFi.nl | 18 oktober 2011

Voor de ware muziekliefhebber gaat er niets boven het levensechte buizengeluid. Ir. bureau Vanderveen is gespecialiseerd in buizenversterkers en heeft een opleiding TubeSociety voor ontwerpers en zelfbouwers. Hier kan de hobby nieuw leven krijgen en worden met de modernste materialen prachtige buizenversterkers gebouwd. Het is tot eind januari 2012 mogelijk om je in te schrijven voor de lessen, die in februari 2012 starten.

De opleiding wordt om de twee weken gegeven op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Het karakter is vooral praktijk, dus zelf solderen en snappen wat je doet. Je hoeft geen ervaring te hebben met zelfbouw, dat leer je tijdens de cursus. Ook hoef je geen wetenschapper te zijn, het is prettig als je met de rekenmachine kunt omgaan. De grote ervaring van Menno van der Veen als docent en ontwerper van buizenversterkers staat garant voor een moderne en levendige scholing.


Foto - ©Frans Paalman

De opleiding heeft ook een eigen sociëteit. Die is steeds op de laatste zaterdag van de maand van 14:00 tot 17:00 uur. Hier ontmoeten de (oud)studenten en liefhebbers elkaar om bij te praten, elkaar te helpen en de prachtigste versterkers te meten en te beluisteren.

Tot eind januari 2012 is het mogelijk om je voor deze nieuwe opleiding aan te melden. De lessen starten in februari 2012. Het adres is Sassenstraat 21 in Zwolle, op 10 minuten loopafstand van het station. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Menno van der Veen. Je kunt ook altijd even mailen (info@mennovanderveen.nl) of bellen (038-4547705) wanneer je bijvoorbeeld meer wilt weten over de invulling van de lessen.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »