NIEUWSMarantz

Nieuw: Marantz 15-serie

Redactie HiFi.nl | 13 oktober 2011 | Marantz

Marantz wil graag twee nieuwe versterkingen van haar aanbod presenteren. De PM-15S2 Limited Stereo Versterker en de SA-15S2 Limited Premium Super Audio CD-Speler markeren een nieuwe stap in unieke (geluids)kwaliteit en is vanaf heden beschikbaar voor alle HiFi liefhebbers.

De PM-15S2 Limited Edition is het toppunt van uitmuntende kwaliteit en is, heel simpel, een meesterwerk. In zowel prestatie als uitstraling valt hij op in de Premium-serie met een exclusieve, fluweelzwarte afwerking. Zoals van een speler in beperkte oplage verwacht mag worden, beschikt hij over dezelfde onderdelen en subsystemen als zijn volbloed stalgenoot, de PM-152.

Maar daarnaast is hij voorzien van verbeterde, speciaal ontworpen componenten en hoofdcondensatoren met een totale capaciteit van 40.000µF om de geluidskwaliteit tot nog subliemere hoogten te tillen. De PM-15S2 Limited Edition vertegenwoordigt een echte mijlpaal in de historie van Marantz en een uitzonderlijke en waardevolle kans om een echt exclusief, felbegeerd product in handen te krijgen.

Als de absolute en essentiële partner voor de PM-15S2 Limited Edition straalt de SA-15S2 Limited privilege, prestige en vermogen uit. Zijn exclusiviteit wordt ook onderstreept door de direct in het oog vallende, fluweelzwarte afwerking. De SA-15S2 Limited vormt  ook een krachtige uitdrukking in zowel prestaties als uitstraling. Hij bevat veel van de componenten en subsystemen die ook in de Premium SA-15S2 zijn toegepast, maar we hebben de grenzen nog verder verlegd met vele, nieuwe, speciaal ontworpen componenten en signaalpadstrategieën. Het zal dus niemand verbazen dat de bijbehorende geluidskwaliteit een meer dan waardige pendant is van de schitterende visuele indruk.

Meer over deze serie is te vinden op de speciaal ontworpen micro-website.

Beide modellen, zowel de SA-15S2 Limited als de PM-15S2 Limited, zijn vanaf heden leverbaar en hebben een consumentenadviesprijs van €1.999,00 per component.

PREMIUM 15-SERIE

In de eerste kennismaking met de Premium 15-Serie is een detail in geluid te herkennen in zijn meest delicate vorm. Details die een volledig landschap creëeren en dat zo echt is dat het bijna kan worden aangeraakt. Maar het is niet alleen de weergave van detail die ontdekt zal worden; de 15-Serie zet een kracht van tectonische proporties neer. Deze moeiteloze golf van kracht gecombineerd met de weergave van zelfs de meest minieme details zullen de luisteraar voor altijd veranderen. Met de introductie van de speciale Limited 15-Serie wordt deze ontmoeting nog stimulerender en exclusiever.

Deze zeer exclusieve componenten zullen enkel in het zwart verkrijgbaar zijn en zijn voorzien van de allernieuwste componenten en audioreproductie technieken. Voor diegenen die muziek koesteren is deze speciale 15-Serie een ultieme kans om in het bezit te komen van ware magie. 

MERK

EDITORS' CHOICE