PMC Jubileumeditie: Twenty Serie

Om haar 20-jarig jubileum extra luister bij te zetten, heeft PMC een compleet nieuwe lijn hifi-luidsprekers geïntroduceerd, de Twenty Serie. Deze serie kenmerkt zich door een huiskamer-vriendelijk en modern uiterlijk, en de muzikale prestaties doen niet voor het indrukwekkende voorkomen onder. 

Met de wensen van de eindgebruikers in gedachten is de Twenty Serie na drie jaar van intensief onderzoek onder klanten, retailers en distributeurs tot stand gekomen. De ontwerpers, onder leiding van Peter Thomas, oprichter van PMC, zijn begonnen met de integratie van een reeks van zes belangrijke productkenmerken, voorvloeiende uit reacties van de klanten. Het resultaat van deze oefening vanaf een leeg doek is de vier model sterke line-up van de twenty serie. Twee monitor modellen, de Twenty.21 en Twenty.22, en twee vloerstaande modellen, de Twenty.23 en Twenty.24. Allen uitgevoerd in een eigentijds design met high-end audio prestaties uit de geprezen fact™ serie, waarbij zelfs het kleinste component uitvoerig beoordeeld is op haar bijdrage aan muzikaliteit. Omdat muzikaliteit de belangrijkste drijfveer van PMC is en blijft, zo geeft het merk aan, bij de ontwikkeling van al haar producten.

PMC Twenty.21 in oak-uitvoering

Cruciaal voor de audio prestaties van de nieuwe producten is de ontwikkeling van een geheel nieuwe set van componenten; met inbegrip van weergevers, cross-overs, aansluitingen, kasten, plinten en spikes. Geen van de onderdelen uit de twenty serie komen voor in welke andere PMC-luidspreker en de belangrijkste elementen zijn exclusief ontworpen voor de nieuwe modellen.

Twintig jaar garantie
Overtuigd als ze bij PMC zijn van de kwaliteit van hun luidsprekers, geven ze sinds dit jaar maar liefst twintig jaar garantie op al hun hifi-luidsprekers. De nieuwe Twenty series is in Nederland vanaf november bij erkende PMC dealers te beluisteren.

PMC Twenty.24 


EDITORS' CHOICE