NIEUWSNaim Audio

Oktober nieuwsbrief Hifistudio It Harkstee


Redactie HiFi.nl | 14 oktober 2011 | Naim Audio

De zomer is voorbij, de kachel gaat aan en... er is weer tijd voor muziek! Althans, bij Hifistudio It Harkstee in Friesland in ieder geval wel. In november houden zij weer een flink aantal shows, ze beginnen deze periode met het audiodealerschap van Primare en er zijn een paar interessante occasions en demoapparaten binnen gekomen. Je leest het allemaal in hun nieuwe nieuwsbrief.

Het Zweede merk Primare vind je vanaf nu ook bij Hifistudio It Harkstee. Onlangs bracht Primare nog twee nieuwe lijnen uit: de 22 en 32 serie. Vrijdag 11 en zaterdag 12 november houdt Hifistudio It Harkstee een show rond Primare versterkers en cd spelers en de MonitorAudio GX Speakerserie. De 22 serie van Primare wordt trouwens binnenkort op HiFi.nl besproken.


Klik op de afbeelding om de nieuwsbrief te bekijken

Naim heeft ook niet stil gezeten en introduceert de Naim ND5 XS en de Naim Superuniti. De ND5 XS is Naim’s allereerste netwerkspeler die ondersteuning biedt aan 24bit/192kHz muziekbestanden. Hij is ontworpen om te integreren in de XS productrange en heeft hetzelfde kwaliteitsniveau als de andere producten in deze lijn. Meer over de nieuwe producten die je kunt gaan bekijken en aankomende shows die je kunt bezoeken bij Hifistudio It Harkstee, lees je in de oktober nieuwsbrief.

Adres
Hifistudio It Harkstee
Bjirkewei 11
9287 LA Twijzelerheide
T: 06 149 44 640
E: info@itharkstee.nl
Website

MERK

EDITORS' CHOICE