NIEUWSMeridian

Meridian introduceert de DSW subwoofer

Redactie HiFi.nl | 05 oktober 2011 | Meridian

Een van de technische hoogtepunten van Meridian is de lijn digitale DSP luidsprekers. Met de komst van de DSP 3300 was de knipoog naar kwaliteitssurround daar. De introductie van Meridian’s DSW markeert de geboorte van een nieuwe Meridian Digital Surround Set. Compact Theater High-End is nu een feit.

De DSW is volgens Meridian een sterke en dynamische subwoofer die voor vele toepassingen inzetbaar is. De DSW’s zijn eigenlijk ontworpen om de digitale DSP luidsprekersystemen aan te vullen met een krachtig en gebalanceerd fundament. De DSW vormt een ideale aanvulling op de DSP3200 en de DSP3300, maar ook op de DSP5200 en zelfs de DSP7200.De DSW heeft een solide bouw en is uitgerust met een langeslag 12” woofer die aangedreven wordt door een perfect erop aangepaste Klasse D versterker die 600 Watt kan uitsturen. Het DSP (Digital Signal Processing) gedeelte, zeg maar het technische hart van de DSW, zorgt voor een naadloze koppeling aan de overige Meridian DSP componenten. Resultaat: een krachtig en diep laag met autoriteit. Laten we tevens het installatiegemak niet vergeten, een kwestie van slechts één instelling.

Prijs & beschikbaarheid
De DSW is vanaf midden september leverbaar in hoogglans wit en hoogglans zwarte afwerking. Prijs  3.950 euro. De Meridian digitale DSP luidsprekersystemen zijn verkrijgbaar bij de betere hifi speciaalzaak. Kijk voor meer informatie over Meridian op de website van Viertron.

 


EDITORS' CHOICE