NIEUWSMarmitek

Marmitek BoomBoom 75 Music receiver

Redactie HiFi.nl | 02 oktober 2011 | Marmitek | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Om je audio installatie Bluetooth geschikt te maken,  introduceert Marmitek de BoomBoom 75 Bluetooth Music receiver. Dit is een digitale Bluetooth ontvanger die je aansluit op de audio installatie. Stream je muziek via Bluetooth  van je muziekbron, zoals iPhone, Android phone en iPad, naar je audio installatie. Dit kan iedere audio installatie, iPhone dock of radio/cd-speler zijn met aux-in, line-in of mp3- link aansluiting.

Je kunt tot acht apparaten aanmelden op de BoomBoom 75 Bluetooth muziekontvanger. Dit om de muziek zowel van alle smartphones in huis als van de tablet of ieder ander met Bluetooth uigerust apparaat te streamen. Je kunt filmpjes kijken op je tablet PC met goed geluid door je tablet draadloos te koppelen aan je audio installatie en internetradio of Spotify muziek luisteren zonder de computer aan te hoeven zetten. Je hoeft je MP3 speler niet meer in het docking station te laten staan. Leg hem bij je neer en wissel van liedje en wijzig het volume vanuit je luie stoel.Prijs en beschikbaarheid

De BoomBoom 75 Bluetooth muziekontvanger kost 34,95 euro. Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op de website van Marmitek.

MERK

EDITORS' CHOICE