NIEUWS

Audiac op Woonbeurs 2011


Redactie HiFi.nl | 20 september 2011 |

Audiac neemt dit jaar inmiddels voor de vijfde keer deel aan de Woonbeurs. De afgelopen jaren hebben zij met veel succes Tivoli Audio en Geneva gepresenteerd op dit belangrijke design- en interieur event. Dit jaar zullen zij de producten in het nieuwe Audiac Living concept presenteren in Hall 11, stand 037.

Audiac wil je graag kennis laten maken met het Audiac Living concept, inclusief twee nieuwe productlijnen: Punkt en Simple Audio. Punkt is zoals de naam al doet vermoeden: hip met een opvallend kleurig design. Simple Audio richt zich voornamelijk op high definition digital sound systemen. Op de Audiac Living website kun je alvast informatie vinden over het Audiac Living concept en de nieuwe productlijnen Punkt en Simple Audio.

 
Foto: de Punkt AC 01 Alarm Clock

Uiteraard neemt Audiac ook nieuwe producten mee van Tivoli Audio en Geneva. Zo zijn bijvoorbeeld de Tivoli PAL+ en de Geneva XS present. Meer weten? Dan moet je Audiac bezoeken tijdens de Woonbeurs 2011 van 24 september t/m 2 oktober in de Amsterdam RAI. Ze zijn aanwezig in Hall 11, stand 037.

EDITORS' CHOICE