Musical Fidelity volgt V-serie op

Redactie HiFi.nl | 18 september 2011 | Musical Fidelity

Musical Fidelity brengt als eerste in de nieuwe mkII serie de V-DACmkII uit. Volgens Musical Fidelity een logische stap na het behaalde succes van de V-serie.

“Wat valt er nog te verbeteren aan een perfect ontwerp? Dit is wat de technici bij Musical Fidelity moet hebben bezig gehouden toen ze zich aanvankelijk over het nieuwe ontwerp bogen,” vertelt Musical Fidelity zelf over de uitbreiding. “Het enige dat ze konden verbeteren was het uiterlijk. Althans, dat dachten ze. Uiteraard was dit voor Antony Michaelson niet voldoende. Hij was het die uiteindelijk de asynchrone USB ingang toevoegde aan het ontwerp, de vervormingswaarden wist te verminderen naar een ongelooflijke 0,0002% en de stereoscheiding naar -105dB bracht. Hiermee is de V-DACmkII niet alleen aan deze tijd aangepast maar ook nog een niveau hoger getild. In een prachtige aluminium uitvoering.”

De Musical Fidelity V-DACmkII kost 250 euro en ligt vanaf heden in de schappen. Kijk voor meer informatie over de Musical Fidelity V-DACmkII op de website van Viertron. 

MERK

EDITORS' CHOICE