NIEUWSHeed Audio

Samenwerking Heed Audio en Audio Plus


Redactie HiFi.nl | 10 september 2011 | Heed Audio

Heed Audio, de Hongaarse fabrikant van high-end apparatuur, en Audio Plus, importeur en distributeur van audio, gaan samenwerken voor de import en distributie van de Heed Audio collectie in de Benelux.

Heed Audio is een zelfstandige fabrikant van high-end componenten uit Hongarije. De versterker Obelisk Si, Obelisk Transporter DT, en de phono-stages zijn veelgeroemde producten en testwinnaars in diverse (inter-)nationale befaamde hifi-tijdschriften.

Heed Audio heeft een kenmerkend half-size formaat (22*38 cm) gekoppeld aan een mooie vormgeving. Volgens Audio Plus geven de producten van Heed Audio een realistisch, ruimtelijk beeld van de opname met een optimale positionering van de instrumenten, rijk aan klankschakeringen en gekoppeld aan een bijna vanzelfsprekende maar oh zo bijzondere dynamiek.

De ontwerpen van Heed Audio maken gebruik van onder andere gebalanceerde circuits, externe voedingen en actieve cross-overs. Het vermijden van DC koppeling is verder een kernwoord voor de Heed Audio filosofie. Het resultaat is een versterkerlijn die modulair is uit te breiden. Heed mag zich niet voor niets al jarenlang verheugen op extra belangstelling van buizenversterkerliefhebbers.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »