NIEUWSMeridian

Meridian introduceert de DSP3300

Redactie HiFi.nl | 09 september 2011 | Meridian

Een van de technische hoogtepunten van Meridian is de lijn digitale DSP luidsprekers. Onlangs is deze lijn uitgebreid met het “bookshelf high-end” model de DSP3200. Het succes van deze compacte lijn heeft Meridian doen besluiten de DSP3300 te ontwikkelen.

De DSP3300 van Meridian maakt gebruik van dezelfde gelijkwaardige technologie als de DSP3200, alleen is nu gekozen voor een ontwerp dat zowel horizontaal als verticaal kan worden ingezet. Op deze manier heeft als vanzelf het “compact theater high-end” model het levenslicht mogen aanschouwen. De DSP3300 is een veelzijdige actieve digitale twee-weg luidspreker die op maximaal presteert. Hij presteert ook prima wanneer de ruimte beperkt is. De compacte vorm verhult een bijzondere contructie die niet alleen hinderlijke resonanties minimaliseert, maar tevens een extreme stijfheid heeft. Samen met de volledig geïntegreerde DSP engine, DA converters en versterkers is een homecinema luidsprekersysteem gecreëerd dat volgens Meridian zijn weerga niet kent.

De DSP3300 is vanaf midden september leverbaar in hoogglans wit en hoogglans zwarte afwerking. De Meridian digitale DSP luidsprekersystemen zijn verkrijgbaar bij de betere hifi speciaalzaak. Kijk voor meer informatie over Meridian op de website van Viertron.

 


EDITORS' CHOICE