NIEUWSProjecta

Nieuw: de HD33 van Optoma

Redactie HiFi.nl | 15 oktober 2011 | Projecta

Optoma kondigt de HD33 aan: een kant en klare Full HD 1080p 3D projector. De HD33 is ontwikkeld in parallel met de nieuwe Optoma 3D-RF brillen. De 3D-RF brillen zijn op hun beurt weer speciaal ontworpen om 3D beeld nog verder te optimaliseren door helderheid en contrast te verhogen en tegelijkertijd emitter te elimineren die voor kwam bij eerder technologieën met infrarood modellen.

De HD33 is ook de eerste Optoma home entertainment projector die de nieuwste technologie voor “frame-interpolation processing” in zich heeft, namelijk PureMotion4. Dit betekent dat op de laagst mogelijke instelling van Puremotion4 de beeld details worden gemaximaliseerd, waardoor er voor het scherpste beeld wordt gezorgd terwijl een hogere setting Puremotion zorgt voor de meest vloeiende overgang van beelden zonder de zogenaamde ‘blur’. De HD33 is ontwikkeld in parallel met de nieuwe Optoma 3D-RF brillen, die weer speciaal zijn ontworpen om 3D beeld nog verder te optimaliseren door helderheid en contrast te verhogen en tegelijkertijd emitter te elimineren die voor kwam bij eerder technologieën met infrarood modellen.

De HD33 heeft een lichtopbrengst van 1800 ANSI Lumens en combineert dit met een hoge 500:1 ANSI Contrast ratio/10000:1 Dynamic Contrast ratio. Op de HD33 zit een hele reeks aan analoge en digitale aansluitingen, inclusief  2x HDMI met v1.4a3D support, die connectiviteit op de nieuwste digitale entertainment devices eenvoudig mogelijk maakt zonder tussen komst van extra kabels of kastjes. Dit geld ook voor gaming consoles en set-top boxes.

Prijs en beschikbaarheid
De Optoma HD33 zal halverwege september beschikbaar zijn met een adviesprijs van 1.499 euro incl. BTW. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de (Engelstalige) website van Optoma.

 


EDITORS' CHOICE