NIEUWSOptoma

Optoma introduceert nieuwe projectoren


Redactie HiFi.nl | 16 augustus 2011 | Optoma

Optoma introduceert een nieuwe range Ultra Short Throw (UST) projectoren.  De serie modellen bestaat uit twee modellen en ieder model is ook leverbaar als interactief model.  

De nieuwe projectoren zijn in staat om een 60 inch diagonaal beeld te produceren, waarbij de projector maar 39 cm vanaf het scherm hoeft te staan. Dit zorgt voor minder schaduwen en schitteringen. Alle nieuwe modellen zijn ook 3D ready.

De EW675UTi en EX665UTi modellen hebben een ingebouwde interactiviteit waarmee het mogelijk wordt om iedere achtergrond te gebruiken als digitaal schoolbord, dus een gewone witte muur voldoet al om gebruik te kunnen maken van PointBlank technologie van Texas Instruments.  

Het beeld beschikt over een contrast ratio van 3000:1. Verder heeft de serie modellen verschillende aansluitingen, inclusief HDMI, RS232 en audio in/uit. Voor grotere ruimtes kan ook gebruik worden gemaakt van de ingebouwde 10W speaker.

Alle modellen beschikken over USB presenter technologie, waarbij het mogelijk is om een rechtstreekse koppeling te maken met PCs of laptops. Ook kan een presentatie via een USB stick worden afgespeeld.

EDITORS' CHOICE