NIEUWSRTI Control

iPad applicatie voor bediening RTI systemen

Redactie HiFi.nl | 12 augustus 2011 | RTI Control

De afstandsbediening van vandaag is veranderd. Het Amerikaanse RTI is al jaren gespecialiseerd is in de ontwikkeling van universele afstandsbedieningen. Vanaf heden kunnen RTI systemen ook via het zogenaamde RTIPanel worden bediend.

De App voor Apple’s iPad, iPhone en iPod Touch is volledig vrij te programmeren, gebruik makend van RTI’s Integration Designer software. Met dezelfde intuïtieve manier van bedienen als van de overige RTI apparatuur kan lokaal via WiFi of op afstand via een 3G internetverbinding volkomen veilig contact gemaakt worden met de RTI control processor om vervolgens thermostaat te bedienen, beveiligingssystemen te monitoren, verlichting aan of uit te zetten of het AV systeem te bedienen, om maar enkele voorbeelden te noemen.

De belangrijkste kenmerken van RTIPanel op een rijtje:
- Volledige integratie van iPad, iPhone en iPod Touch in nieuwe of bestaande RTI control systemen die gebruik maken van de XP series processor.
- In het bezit van een geheel aan te passen user-interface.
- Zelfstandig of samen met andere afstandbedieningen van RTI te gebruiken.
- Ondersteunt portrait en landscape gebruik op het i-device.
- Twee-weg communicatie, inclusief cover art, graphics, tekst, dynamisch scrollen en meer.
- Ondersteuning verbinding via WiFi of 3G.

Prijs & beschikbaarheid
De systeem afstandsbedieningen van RTI zijn verkrijgbaar bij geselecteerde installateurs. Kijk voor meer informatie over RTI op de website van Vietron.

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE