NIEUWS

Morel

Redactie HiFi.nl | 12 december 2000
Groningen, december 2000
Morel is een zeer bekende naam waar het gaat om audiofiele luidsprekers. Vele deskundigen vinden het zelfs de beste speakers die er zijn. In meer dan 33 landen, waaronder Nederland, gebruiken diverse audiofiele luidsprekermerken Morel drivers om tot een hoogwaardig eindproduct te komen.

Sinds dit jaar houdt Morel zich niet alleen bezig met de fabricage van een groot scala aan driver units voor de OEM- en zelfbouwmarkt, maar zijn ook productielijnen opgezet voor een complete range high-end car-hifi producten zoals voorheen voor o.a. DLS en MACROM werden gefabriceerd. Eindelijk is er nu ook echte muziekbeleving in de auto mogelijk! Daarnaast werd ook de productie opgestart van een complete serie compacte maar (zoals we van Morel ook verwachten) zeer goed presterende audiofiele home-theatre producten, waarvan het topmodel, de SA-2, nu al de ";innovation award 2000"; in Las Vegas heeft gewonnen. Al het andere op dit gebied verbleekt bij de prestaties (ruimtelijkheid, snelheid, ongecomprimeerde geluidsdruk, etc.) van de SoundSpot serie.Per oktober 2000 heeft ELTIM audio BV, een nieuwe zusterfirma van het bij velen bekende ELTIM Services (reparatie van NOKIA en SAMSUNG GSM-telefoons) de BENELUX distributie van de Morel kwaliteitsproducten op zich genomen. Per 1 januari 2001 is het volledige programma uit voorraad leverbaar.


Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.eltim.nl/morel.htm of www.morel.co.il voor info of vraag nadere gegevens aan middels e-mail: morel@eltim.nl.

ELTIM audio BV
Postbus 5076
9700 GB Groningen
Tel: 050-5445844
Fax: 050-5445848

EDITORS' CHOICE