NIEUWSLinn

Linn actie bij *Helder

Redactie HiFi.nl | 13 juli 2011 | Linn

*Helder, gelegen in Meerssen (Limburg) heeft een nieuwtjes omtrent het merk Linn. Zo kun je aankomende donderdag, vrijdag en zaterdag komen luisteren naar de Linn Majik Isobarik. En tot en met augustus heeft Linn een mooi aanbod. Met een creatieve van – voor actie, kun je nu voor een aantrekkelijk prijs naar bi-amp, tri-amp of aktief gaan.

De Majik Isobarik is een bijzondere luidspreker. In de beginjaren van Linn is het isobarik concept ontworpen door Ivor Tiefenbrun, oprichter en eigenaar van Linn Schotland. Nu is dit concept, met de audiotechnieken van heden, weer helemaal terug. *Helder heeft een speciale demo-opstelling gemaakt van dit systeem, in een gedeeltelijk actieve opstelling. Op 14, 15 en 16 juli kun je komen luisteren. *Helder laat alvast weten dat zij zorgen voor de drank, jij hoeft alleen jouw cd’s mee te nemen.

En dan is er nog een nieuwtje omtrent Linn. Tot en met augustus heeft Linn een bijzondere actie. In bovenstaande afbeelding vind je meer details. *Helder is gevestigd aan bunderstraat 9 in Meerssen (Limburg).  Voor meer informatie kun je kijken op de webiste van *Helder.

 

MERK

EDITORS' CHOICE