NIEUWSLogitech

Nieuwe universele afstandsbediening van Logitech

Redactie HiFi.nl | 12 juli 2011 | Logitech

Logitech breidt haar lijn van universele Harmony afstandsbedieningen uit met de Harmony 200. Deze vervangt bestaande of defecte afstandsbedieningen van nagenoeg elk home-entertainmentsysteem. Met één druk op de knop zet de nieuwe afstandsbediening drie apparaten, zoals bijvoorbeeld de televisie, settop box en speakers aan of uit.

Gebruikers kunnen via een online account de apparaten selecteren die de Harmony 200 moet bedienen. Meer dan 5.000 merken en 225.000 apparaten worden ondersteund. Als de afstandsbediening aan de laptop of pc wordt gekoppeld, worden automatisch de juiste instellingen overgebracht en kan de afstandsbediening worden gebruikt.

In deze productlijn verschenen eerder onder meer de Harmony 300, die vier afstandsbedieningen vervangt, de Harmony 600, die vijf afstandsbedieningen vervangt, de oplaadbare Harmony 700 met kleurenscherm en de Harmony One Remote met touch screen.

“Mensen hebben soms wel drie afstandsbedieningen nodig om alleen maar televisie te kunnen kijken, terwijl het zoveel makkelijker kan”, aldus Rogier Volmer, Countrymanager Logitech Nederland. “De verwarring over welke afstandsbediening waar voor dient, is eenvoudig te verhelpen. Na het online doorlopen van een aantal korte stappen kan de nieuwe Harmony 200 drie afstandsbedieningen vervangen.”

De Logitech Harmony 200 is vanaf augustus in Nederland beschikbaar voor 19,99 euro. 


EDITORS' CHOICE