NIEUWS

HAI Hi-Fi 2 wint Platinum Award voor Design Excellence

Redactie HiFi.nl | 11 juli 2011

HAI, fabrikant van geïntegreerde automatisering en security producten heeft vandaag aangekondigd dat het tijdschrift Design Journal de Hi-Fi 2 een award heeft gegeven.

De Hi-Fi 2 speelt muziek muziek af van apparaten die je al bezit of nog wil kopen. Het basissysteem beschikt over acht zones en acht bronnen, dit kan uitgebreid worden naar 16 zones. Voor de installatie van het systeem zijn alleen een standaard Cat-5 kabel en standaard speaker kabel nodig.

Het OLED display op de afstandbediening laat de naam van de bron zien, het volume, bas, treble, balans, naam van de artiest en de titel van het nummer. Audio bronnen kunnen worden ingeplugd of via RIM worden gevonden. Verder is de kleur van de Hi-Fi 2 aan te passen aan het interieur.

“Veel bedrijven weten al dat de Hi-Fi 2 krachtig en eenvoudig te installeren is, maar dat we met het low-profile ontwerp erkend worden door architecten en interieurontwerpers is verbazingwekkend”, aldus voorzitter van HAI, Jay McLellan. “Dit is een hoogtepunt voor de robuuste Hi-Fi 2.”


EDITORS' CHOICE