NIEUWSPioneer

Pioneer introduceert AppRadio

Pioneer stelt vandaag haar nieuwste innovatie voor, de AppRadio. Dit is het eerste product voor de auto dat ontworpen is om de mogelijkheden van de iPhone 4 en iPod touch als bron te gebruiken voor informatie en entertainment.

De AppRadio beschikt over een 15 cm groot aanraakscherm, waarmee functies met dezelfde bewegingen worden bediend als bij smartphones. Bovendien is er een ingebouwde bluetooth-kit aanwezig, zodat er handsfree gebeld kan worden en om een optionele achteruitrijcamera te gebruiken.

Pioneer werkt ook samen met app-providers om de AppRadio compatibiliteit te integreren in populaire apps, zoals Inrix verkeersinformatie en –prognose en iCoyote flitscamerawaarschuwingen. Daarnaast heb je via de AppRadio toegang tot je agenda, contacten, foto’s en google maps. Als de auto geparkeerd is en de handrem is aangetrokken, kunnen bijkomende apps als YouTube worden bekeken.

“Pioneer geeft een nieuwe dimensie aan “connectiviteit” door te profiteren van de kracht van de smartphone, door een oplossing te bieden die de ‘connected lifestyle’ van de consument integreert in de auto,” aldus Ronald de Wilde, PR Manager van Pioneer Benelux. “De AppRadio sluit perfect aan bij de iPhone 4, het venster naar onze mobiele connectiviteit en biedt een uitgebreide en veilige manier om apps van de iPhone in de auto te gebruiken.”

De AppRadio is vanaf nu verkrijgbaar voor 399 euro.

Bekijk hieronder een filmpje over de AppRadio:EDITORS' CHOICE