NIEUWS

Home Fidelity wordt Home Fidelity Systems

Redactie HiFi.nl | 28 juni 2011

Home Fidelity, de speciaalzaak nu nog gelegen aan de Sumatrakade in het Amsterdamse havengebied, gaat het op korte termijn anders doen. Eigenaren Marc Bosman en Thierry Schrier nemen deze week afscheid van hun winkelpand, en gaan zich volledig op projecten richten.

Het bedrijf, dat in 1998 is opgericht, heeft de afgelopen jaren de focus al meer gelegd op projecten waarvoor de heren bij de klant thuis komen. Dat onderdeel kende in die periode een behoorlijke groei, en werd naast de insteek van de meer traditionele winkelverkoop steeds verder uitgebreid. In overleg met de bewoners en indien nodig met de aannemer, elektricien of binnenhuisarchitect wordt bekeken wat de beste oplossing is voor een mooi audio- en/of videosysteem. Voorbeelden zijn het aanleggen van Multiroom systemen van Sonos voor audiostreaming, of Linn voor de bediening van verlichting, zonwering, audio installatie en high-end home cinema. De tijd is nu gekomen om de definitieve overstap te maken en het winkelpand te sluiten, laat Marc Bosman weten.

Streaming audio en video zijn sleutelwoorden voor de systemen/projecten die Home Fidelity aanlegt, daar ligt volgens Marc ook de toekomst van audio en video. Wat is er ook fijner dan met je iPad of ander bedieningsapparaat op schoot je film en muziekbibliotheek te kunnen bedienen? Dat betekent echter niet dat alle werkzaamheden buiten de deur zijn, en de klant niet meer bij Home Fidelity terecht kan. Zo hebben Marc en Thierry hun hart al jaren liggen bij het Schotse merk Linn. Ook na de overstap naar het nieuwe kantoor – gepland voor september aanstaande – zullen zij daarom demonstraties aan blijven bieden. Die zullen dan in het nieuwe pand of op een speciaal gehuurde locatie plaatsvinden. Daarnaast komt er een vaste stand in het ETC (European Trade Center) in Culemborg, een permanente woon- en interieurbeurs. Het dealerschap voor Linn blijft dan ook bestaan, zowel voor projecten als voor de hifi liefhebber. Zeker ook mensen met Linn Sondek LP12 draaitafels kunnen voor service en upgrades nog altijd gewoon terecht bij Home Fidelity Systems.

 

Linn Klimax System

In deze laatste week dat het filiaal aan de Sumatrakade in Amsterdam geopend is, worden diverse apparaten en systemen tegen verlaagde tarieven aangeboden. Het loont dus zeker de moeite nog eens bij Home Fidelity langs te gaan, alvorens de deuren van het winkelpand voorgoed zullen sluiten. De verhuizing naar het nieuwe kantoor in het Amsterdamse IJburg zal in september definitief zijn. Tot die tijd is Home Fidelity uiteraard via de website bereikbaar, en via onderstaande telefoonnummers.

Home Fidelity Systems
Marc Bosman – 06-54747067
Thierry Schrier –  06-53296323
www.homefidelity.nl of via Facebook.

 


EDITORS' CHOICE