NIEUWS

Alcons Audio goes USA

Redactie HiFi.nl | 16 juni 2011

Nederlandse luidsprekerfabrikant Alcons Audio heeft de eerste stappen gezet op de Amerikaanse markt door het opzetten van Alcons Audio USA. Deze zal geleid worden door David Rahn, die eerst ‘national sales manager’ was bij Renkus Heinz en door Pauline Ortiz y Pino, ‘business development specialist’. Alcons Audio USA wordt gevestigd in Dana Point, Californië.

“We zijn erg blij om bij Alcons Audio te mogen horen”, zegt David. “Wat me het meest intrigeerde in deze kans, was niet alleen de reputatie van Alcons Audio, maar de technologie achter de Alcons Audio luidspreker systemen. De Pro-Ribbon technologie zorgt ervoor dat er geen twijfel bestaat over de producten.”

“We zijn vereerd dat we zijn gekozen door Alcons Audio om dit evolutionaire product te introduceren in Noord-Amerika”, zegt Pauline. “De wereldwijde ontvangt van het merk is ongelooflijk en dit is de perfecte tijd om het bedrijf in Noord-Amerika te vestigen.”

“Onnodig om te zeggen, maar de Amerikaanse markt is heel belangrijk, misschien zelfs de bakermat van de pro-audio,” zegt Alcons mede oprichter en managing director, Tom Back. “Met de nieuwe marktontwikkelingen zoals 3D en Digital Cinema, waarvoor onze Cinemarray systemen ideaal zijn, en de komende LR24 mid-size line-array met Sentinel versterkte controllers, is de timing voor de invoering van onze pro-ribbon oplossing voor de Amerikaanse markt perfect!”


EDITORS' CHOICE