NIEUWSMarantz

Vaderdagtip: Marantz

Redactie HiFi.nl | 01 juni 2011 | Marantz

Vandaag een CD-receiver van Marantz als vaderdagtip. Niet alleen klinkt deze goed, maar met de MCR603 heb je ook toegang tot een uitgebreide keuze aan muziekbronnen. Als je als vader mee wil met de nieuwe digitale audio en nieuwe manier van afspelen is dit toch wel een must.

De MCR603 speelt naast CD’s ook MP3 en WMA bestanden van CD-R/RW af. Als receiver bevat hij een ingebouwde radio met keuze uit analoge FM-radio met RDS of digitale stations via DAB en DAB+. De USB-poort is bovendien iPod-compatibel.

Naast deze mogelijkheden kan de MCR603 ook worden aangesloten op internet of computer. Met de DLNA 1.5 certificatie geeft hij via vTuner toegang tot duizenden gratis internetradiozenders en bijvoorbeeld Napster. Natuurlijk is ook gewoon muziek via de pc af te spelen.

Eerder in deze Vaderdagrubriek: de LEGO Boombox, Roberts Radio, diverse B&W producten, een aantal suggesties van Havoned, deze home cinema set van Teufel, de ZP90 ZonePlayer van Sonos, de rCube van Arcam, de NAD C446 media tuner en verschillende producten van Musical Fidelity.   

MERK

EDITORS' CHOICE