NIEUWSTeufel

Teufel presenteert Columa 200

Redactie HiFi.nl | 14 juni 2011 | Teufel

Teufel heeft de Columa 200 geïntroduceerd. Dit is een 5.1 home cinema speakerset bestaande uit vier luidsprekerzuilen, een technisch identieke center speaker en een relatief kleine subwoofer. Teufel zegt over deze kleine subwoofer: “Dat een krachtige bas en het beste geluid niet altijd een grote subwoofer en volumineuze luidsprekers vereisen, bewijzen wij met de Columa 200”.

De vier luidsprekerzuilen beschikken over midrange drivers in combinatie met een 19 mm dome tweeter (neodymium magneet). Verder is er nog een Klippel geoptimaliseerde 150 Watt basreflex subwoofer met geïntegreerde 250 mm woofer.

De Columa 200 is geschikt voor ruimtes tot 30 vierkante meter. Het slanke design van de zuilspeakers en de relatief compacte subwoofer (bijna 30 liter) zorgt ervoor dat de set eenvoudig in iedere kamer te positioneren is, volgens Teufel. Bovendien kan de Columa 200 door iedere gangbare AV-receiver aangestuurd worden.

De 200 is beschikbaar in de kleur walnoot en is per direct verkrijgbaar via de Teufel online shop voor 549 euro. Meer informatie is hier te vinden.

MERK

EDITORS' CHOICE