NIEUWSR.E.L.

REL Acoustics breidt T-Serie uit

Redactie HiFi.nl | 11 juni 2011 | R.E.L.

REL Acoustics heeft twee nieuwe modellen toegevoegd aan de T-Serie. Met de naam T7 en T9 krijgt de T5 er ineens twee familieleden bij.

Het Engelse REL Acoustics is al vele jaren bekend vanwege de hoge kwaliteit subwoofers, of liever gezegd sub bas systemen, die hun fabriek te Bridgend verlaten. De line-up begint nu bij de T-Serie en bestaat uit drie modellen: de T5, de T7 en de T9. De T-Serie neigt qua ontwerp en uitvoering naar de onlangs geïntroduceerde sub bas systemen uit de (duurdere) R-Series.

Stijlvolle afwerking in hoogwaardige pianolak in wit en zwart met accenten van aluminium geven de systemen allure. Naast uiterlijke overeenkomsten zijn er tevens technische. Denk aan een superstijve constructie, solide aluminium voeten, een variëteit aan aansluitmogelijkheden, stabiele Klasse AB versterkers, thermische en elektronische beveiligingen.

De modellen T7 en T9 verschillen in vermogen en laagweergave. Beide nieuwelingen beschikken over een extra passieve radiator en de T9 over een grotere luidspreker van 10 inch. Je betaalt voor een REL T5 599 euro, voor een T7 799 euro en voor een T9 999 euro. De REL sub bas systemen zijn verkrijgbaar bij de betere hifi specialist. Voor meer informatie kun je kijken op de website van HNNY Benelux.

 

 


EDITORS' CHOICE