NIEUWSM2Tech

Nieuwe producten M2Tech

Redactie HiFi.nl | 06 juni 2011 | M2Tech

M2tech introduceert verschillende nieuwe producten, wanneer deze beschikbaar komen is nog niet bekend. Maar hieronder wel alvast een voorproefje van de producten.


Evo Supply

Het eerste product is de EVO Supply, een voeding voor hiFace EVO en andere 9V apparatuur van M2Tech. Nieuwe mogelijkheden van de EVO Supply zijn dat de Li-Ion batterij beschikt over 2400mAh capaciteit, een geïntegreerde acculader en een laag geluidsniveau regulator. Deze wordt gebruikt om stroom te leveren aan de uitgangen terwijl de batterij wordt opgeladen.

Het tweede product is de Vaughan 384/32 DAC. Dit apparaat is onder andere uitgerust met volume en balans controle, zowel op de DAC zelf als op de afstandsbediening, meerdere digitale ingangen met dual-AES (dual mono) vermogen, I2S ingang, 8 D/A IC’s (4 per kanaal in mono) en een geïntegreerde batterij voeding met acculader.


Vaughan

Ook de Joplin 384/24 ADC is nieuw. Deze heeft een flexibele analoge front-end met instelbare gain, 0dB tot 70dB, die zorgt voor directe verbinding met de patronen, een phono equalizer met verschillende EQ-normen, een usb-uitgang tot 384kHz, S/PDIF en AES/EBU-uitgang tot 192kHz. Een AUX-S/PDIF ingang is beschikbaar om S/PDIF-gegevens over te zetten naar een PC of Mac via de USB.


Joplin

Naast de EVO Supply is ook de Young Supply nieuw. Dit is een voeding voor ‘Young’ en andere M2Tech 15V apparaten. De Young Supply beschikt over twee 15V-uitgangen.


Young Supply

Kijk voor meer informatie op de website van M2Tech.


EDITORS' CHOICE