NIEUWS

HiFi.nl zoekt stagiair(e)

Redactie HiFi.nl | 05 juni 2011

Houd jij je bezig met journalistiek, hifi, vormgeving en/of internettechnologie en ben je op zoek naar een leuke stage? Of ken jij iemand die aan dit profiel voldoet? Dan is HiFi.nl op zoek naar jou!

Xingo is een jonge en dynamische multimediale uitgeverij. Onze belangrijkste publicaties zijn het internetportaal HiFi.nl en het (gedrukte) glossy magazine Hifidelity. Voor HiFi.nl hebben wij doorlopend plaats voor MBO of HBO studenten die een leerzame en leuke stage zoeken in de journalistiek of grafische vormgeving. Tijdens je stage draai je mee binnen de dagelijkse werkzaamheden van ons bedrijf. Hierbij moet je denken aan het ondersteunen van de redactie of het verrichten van (redactionele) werkzaamheden. Je zorgt o.a. voor het plaatsen van nieuwsberichten, het opmaken en redigeren van recensies, achtergrondartikelen of productbeschrijvingen en het samenstellen en versturen van nieuwsbrieven.

Ook wanneer je uit de commerciële hoek komt, hebben wij plaats voor jou. Voorbeelden van werkzaamheden op deze afdeling zijn het schrijven van commerciële en wervende teksten, het opmaken van offertes, het verzorgen van speciaal voor de klant opgemaakte delen van HiFi.nl en (met genoeg ervaring op het gebied van grafische vormgeving), het ontwerpen van banners en andere grafische elementen. Naast deze dagelijkse werkzaamheden kun je je uiteraard bezig houden met onderzoek in het kader van je opleiding, waar we je desgewenst bij kunnen begeleiden - mocht je dat zelf interessant vinden of er vanuit je opleiding vraag naar zijn.

Ben je een gedreven en ondernemende persoon én heb je affiniteit met muziek, film en geluidsapparatuur? Bekijk dan de stagevacature met aanvullende eisen en informatie en reageer!


EDITORS' CHOICE