NIEUWSSamsung

Samsung biedt hotelgasten meer mogelijkheden


Redactie HiFi.nl | 29 mei 2011 | Samsung

Samsung introduceert een reeks oplossingen voor hoteliers die tegemoet willen komen aan de toenemende verwachtingen van hun gasten. Vroeg voorheen alleen de zakenreiziger om Wi-Fi en HDTV, nu verwacht ook de ‘gewone’ hotelgast snel internet en een hoogwaardige TV die meer mogelijkheden biedt.

Met de nieuwe Samsung Hotel TV’s (HTV) kunnen gasten snel door TV-zenders navigeren door de zenders op land en genre te groeperen. Via USB-slots kunnen de gasten direct foto’s en films op de TV op hun hotelkamer tonen.  

Alle TV’s uit de Samsung HTV-lijn bieden een beeldkwaliteit van 720p of meer. Het overgrote deel van de tv’s zijn Full HD en beschikken over de Soundbar-technologie. Ook is de subwoofer draadloos, zodat deze overal neergezet kan worden en kunnen gasten hun eigen MP3’s afspelen.

Ook voor de hotelier biedt de Samsung HTV-lijn mogelijkheden. Zo kunnen hoteliers tv-instellingen centraal instellen, zoals zenderoverzichten en het volumeniveau. Zij kunnen deze informatie in één keer naar elke TV in het hotel sturen, zonder dat de gasten dat merken. Ook als de TV’s uit staan.  <!--[if !vml]-->
<!--[endif]-->

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »