NIEUWSMarmitek

Havoned nieuwe distributeur Marmitek

Afgelopen week is het faillissement uitgesproken over A/V distributeur Micro-Mel. Hiermee is een einde gekomen aan een meerjarige samenwerking. Inmiddels is er overeenstemming bereikt over de opvolging met een nieuwe Nederlandse distributiepartner, Havoned.


Foto: Marmitek Speaker Anywhere 352

Arthur van Horssen, Director Sales & Marketing van Marmitek licht toe: “Direct met het faillissement van Micro-Mel zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte partner. Niet alleen om de directe vraag vanuit onder andere de winkelketens in te vullen, maar ook om een duurzame relatie mee op te bouwen om de groeidoelstellingen die we hebben te kunnen verwezenlijken”.

“Aansluiting bij een aantal A-merken bij een partner met kennis van zaken stond hierbij centraal. Als distributeur van onder andere Vogel’s, Jamo en Aldenkamp sluit Havoned qua productaanbod uitstekend aan op de oplossingen die Marmitek biedt. Daarom heeft Marmitek gekozen voor Havoned als partner. Deze samenwerking zal de groeiambities van beide organisaties krachtig ondersteunen.”

Marmitek behoudt naast Havoned natuurlijk ook al haar andere distributeurs.

MERK

EDITORS' CHOICE