NIEUWSAudio Physic

Audio Physic Sitara en Scorpio geupdate

De High End Serie is door Audio Physic ontwerper Manfred Diestertich volledig herzien. In navolging van de Tempo 25 heeft de Sitara een update ondergaan en gaat Sitara 25 heten. Scorpio II heeft een complete technische make-over ondergaan en is omgedoopt tot de Scorpio 25.

De nieuwe Hyper Holographic Cone Tweeter (HHCTII) en midrange (HHCMII) uit o.a. de Cardeas en Virgo 25 worden in de nieuwe Sitara 25 toegepast. De Sitara 25 combineert loepzuiver en natuurlijk hoog met een volwassen middengebied met een natuurlijk timbre. Het laag is volgens Audio Physic vol, snel en gecontroleerd. De Sitara is vanaf heden leverbaar in een keur aan echte fineersoorten en een tweetal hoogglanslakken. Prijzen vanaf 2700 euro per set.


Foto: Scorpio 25

De Scorpio II heeft een complete technische make-over ondergaan. Gebleven is de slanke, elegante verschijning, nieuw is de toepassing van de HHCTII tweeter, de HHCMII midrange drivers en het viertal aluminiumconus woofers en een filter opgebouwd uit louter geselecteerde onderdelen en speciaal voor Audio Physic gemaakte condensatoren. De Scorpio 25 is vanaf heden leverbaar in een keur aan echte fineersoorten en een tweetal fraaie hoogglanslakken. Prijzen vanaf 5000 euro per set.

Voor meer informatie over Audio Physic kun je kijken op de nieuwe special page van More Music.

EDITORS' CHOICE